Το NCAA και το EPIC παρέχουν εκπαίδευση για την πρόληψη των βλαβών στον αθλητικό τζόγο σε περισσότερους από 10.000 μαθητές-αθλητές

τα στοιχήματα επεκτείνονται σε όλες τις Ηνωμένες Πολιτείες, το εθνικό γραφείο του NCAA συνέχισε να εργάζεται για την προστασία τόσο της ευημερίας των μαθητών-αθλητών όσο και της ακεραιότητας του ανταγωνισμού. Από τότε που το Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ κήρυξε αντισυνταγματικό τον νόμο περί προστασίας των επαγγελματικών και ερασιτεχνικών αθλημάτων το 2018, το NCAA έχει επικεντρωθεί στην αύξηση των εκπαιδευτικών προσπαθειών σχετικά με την ακεραιότητα των αθλητικών στοιχημάτων.

Ως μέρος της εκπαιδευτικής στρατηγικής αθλητικών στοιχημάτων, το NCAA δέσμευσε τη Διαχείριση Κινδύνων EPIC για να παρέχει ένα ολοκληρωμένο και προσαρμοσμένο πρόγραμμα πρόληψης ζημιών στα αθλητικά στοιχήματα. Από το πρώτο πλήρες έτος του προγράμματος το 2022, περισσότεροι από 10.000 φοιτητές-αθλητές και διοικητικοί υπάλληλοι έχουν παρακολουθήσει προσωπικά προγράμματα που προσφέρεται δωρεάν στα μέλη.

Η πιο πρόσφατη κοινωνική σειρά NCAA καλωσόρισε τον Paul Buck, Διευθύνοντα Σύμβουλο της EPIC Threat Administration, και τον Trever Wright, αναπληρωτή διευθυντή στίβου για το Σινσινάτι, για να μιλήσουν για τη σημασία του προγράμματος.

«Είμαστε ειδικευμένοι στην πρόληψη της βλάβης που σχετίζεται με τον τζόγο», είπε ο Μπακ. «Για εμάς, η συνεργασία με τους αθλητές του κολεγίου είναι ένα πραγματικά σημαντικό πρόγραμμα, επειδή γνωρίζουμε ότι οι αθλητές είναι τέσσερις φορές πιο πιθανό να υποφέρουν από βλάβες που σχετίζονται με τον τζόγο από τον γενικό πληθυσμό για διάφορους λόγους».

Ως μέρος του προγράμματος, οι προσωπικές συνεδρίες στην πανεπιστημιούπολη επικεντρώνονται στην ευαισθητοποίηση των αθλητικών στοιχημάτων, στην προστασία της ακεραιότητας των αγώνων, στον εθισμό και τη βλάβη στον τζόγο και στην ευημερία μαθητών-αθλητών.

«Είναι πραγματικά σημαντικό κατά τη διάρκεια αυτών των εκπαιδευτικών συνεδριών, να τους ενημερώνουμε για τους πιθανούς κινδύνους», είπε ο Μπακ. «Βεβαιωνόμαστε ότι κατανοούν τη σημασία του να μιλάνε με την υποστήριξη που έχουν γύρω τους και απλώς φροντίζουμε να μην γίνει πρόβλημα που θα επηρεάσει ποτέ την τρέχουσα ζωή τους ή τη μελλοντική τους καριέρα, είτε στο παιχνίδι είτε αλλού».

Με 33 πολιτείες συν την Περιφέρεια της Κολούμπια να δέχονται στοιχήματα σε αγώνες στίβου και 11 πρόσθετες δικαιοδοσίες είτε εξετάζουν είτε έχουν ήδη νομιμοποιήσει αθλητικά στοιχήματα που δεν είναι ακόμη λειτουργικά, πολλοί μαθητές-αθλητές περιβάλλονται από συνομηλίκους που στοιχηματίζουν σε αθλήματα.

«Αυτό που πραγματικά προσπαθούμε να εκπαιδεύσουμε με τους μαθητές-αθλητές μας είναι ότι υπάρχουν πολλά πράγματα που είναι επιτρεπτά για το ευρύ κοινό που απλά δεν είναι για εσάς, και είναι το ίδιο για τους προπονητές και τους διαχειριστές», είπε ο Ράιτ. . «Πραγματικά προσπαθούμε να εστιάσουμε σε αυτή την πτυχή ενώ συνδέουμε πραγματικά τους ψυχολόγους και την ψυχική μας υγεία, επειδή μια μοναδική πτυχή αυτού είναι ότι όταν (τα αθλητικά στοιχήματα) ήταν παράνομο, αυτοί (μαθητές-αθλητές) δεν είχαν πραγματικά μαθητές ή συνομηλίκους που λένε, “Γεια, μου κόστισες 200 $”. Τώρα που είναι νόμιμο στην πολιτεία του Οχάιο, θα μπορούσατε να το αντιμετωπίσετε μέσα στην τάξη σας, πόσο μάλλον στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης».

Αναμιγνύοντας την εκπαίδευση για τον εθισμό στον τζόγο με πραγματικές ιστορίες από τους παρουσιαστές του EPIC, οι συνεδρίες ήταν χρήσιμες για τους μαθητές-αθλητές του Σινσινάτι, σύμφωνα με τον Ράιτ.

«Οι αθλητές μας επωφελούνται πραγματικά από την εμπειρία του πραγματικού κόσμου», είπε ο Ράιτ. «Το να καθίσει κάποιος μπροστά τους και να μιλήσει για τον εθισμό στον τζόγο, πώς φαινόταν, πώς το πέρασαν, πώς επηρέασε τη ζωή του, ήταν πραγματικά πολύ σημαντικό, τόσο πολύ που τους κάνουμε (EPIC) πίσω για άλλη μια συνεδρία.”

Εάν ένας μαθητής-αθλητής ή κάποιος που γνωρίζουν έχει πρόβλημα με τα αθλητικά στοιχήματα, ο Buck είπε ότι είναι σημαντικό να επικοινωνήσετε με κάποιον σχετικά με αυτό.

«Αν έχετε πρόβλημα, μιλήστε», είπε. «Είναι ένας από τους πιο στιγματισμένους και σιωπηλούς εθισμούς που υπάρχουν, οπότε αν κάποιος αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα, πρέπει να κατανοήσουμε το περιβάλλον και το ήθος ότι είναι εντάξει για αυτόν τον παίκτη ή εκείνο το μέλος του προσωπικού να βγει μπροστά και να μιλήσει για αυτό, επειδή το πραγματικό προβλήματα έρχονται με αυτό εάν κάποιος το εμφιαλώσει, δεν μιλήσει για αυτό, δεν αισθάνεται ότι μπορεί να μιλήσει γι ‘αυτό και ξαφνικά συμβεί κάτι όπως μια αυτοκτονία ή προβλήματα ψυχικής υγείας ή σίγουρα τελειώσει η καριέρα ή κάτι τέτοιο.”

Για να έρθετε σε επαφή με το EPIC για να προγραμματίσετε μια εκπαιδευτική συνεδρία στην πανεπιστημιούπολη, επικοινωνήστε με το ncaa@epicriskmanagement.com.

Previous Post Next Post