Πεζοπορία στη δυτική και βόρεια-κεντρική Πενσυλβάνια

Οι φιλοι! Οι νάρκισσοι και οι χιονοστιβάδες σηματοδοτούν την άφιξη της άνοιξης στο Μέσο Ατλαντικό.

Ακόμα κι αν εγγραφείτε στη λατρεία του κρεβατιού, εξακολουθεί να είναι μια καλή στιγμή να σκεφτείτε πώς μπορείτε να περάσετε τις μέρες σας στις πιο ζεστές εποχές. Προτείνω ανεπιφύλακτα πεζοπορία στην Πενσυλβάνια!

Η Πενσυλβάνια φιλοξενεί μια ποικιλία από κρατικά πάρκα, κρατικά δάση, φυσικές περιοχές, άγριες περιοχές, περιοχές άγριας φύσης και ακόμη και ένα εθνικό δάσος.

Πολλές από αυτές τις τοποθεσίες υπάρχουν σήμερα λόγω του Civilian Conservation Corps (CCC).

Αυτό το ομοσπονδιακό πρόγραμμα εργασίας της εποχής της ύφεσης απασχόλησε εκατομμύρια νεαρούς άνδρες για να βελτιώσουν τη γη και να χτίσουν πάρκα.

Ίσως θυμάστε την ιστορία του πώς ο Πωλ και εγώ ασχοληθήκαμε με το σακίδιο. Παρακάτω θα βρείτε συνδέσμους προς μερικά υπέροχα μέρη για εξερεύνηση στο λαιμό του δάσους μας.

Σε μικρή απόσταση με το αυτοκίνητο δυτικά του Πίτσμπουργκ θα φτάσετε στο κρατικό πάρκο Raccoon Creek.

Θα βρείτε μια ποικιλία από μονοπάτια πεζοπορίας, ένα καταφύγιο με βιοποικιλότητα αγριολούλουδων, μια αμμώδη παραλία για καλοκαιρινή διασκέδαση και μια θηλιά 20 μιλίων ιδανική για να βυθίσετε τα δάχτυλα των ποδιών σας σε backpacking.

Ανάμεσα στις πιο σύντομες πεζοπορίες, το μονοπάτι Frankfort Mineral Springs Trail ελίσσεται στα ερείπια ενός σπα υγείας του 1800. Δημιουργήθηκε ως καταφύγιο μακριά από τον συνωστισμό και την αυξανόμενη ρύπανση που εντοπίζεται στην πόλη. Αυτό το σπα προώθησε το Nature Cure, την πεποίθηση ότι το να είσαι στη φύση υποστηρίζει την υγεία και την ευημερία. Τι ιδέα!

Το McConnells Mill State Park βρίσκεται μια ώρα βόρεια της πόλης.

Το εθνικό φυσικό ορόσημο του Slippery Rock Creek Gorge μπορείτε να το βρείτε εδώ. Το βόρειο άκρο του πάρκου εμφανίζει όμορφους βραχώδεις σχηματισμούς, δάση κώνειων και αρκετούς καταρράκτες. Φροντίστε να ρίξετε μια ματιά στους καταρράκτες Alpha!

Υπάρχουν μικρότερες και πολύ γραφικές επιλογές μονοπατιών εδώ. Μπορείτε επίσης να βρείτε ένα γραμμικό μονοπάτι 7 μιλίων που απαιτεί μια αρκετά μεγάλη μέρα για μια ολόκληρη έξοδο και επιστροφή.

Ανεξάρτητα από τα χιλιόμετρα που διανύετε, θα πρέπει πάντα να προσαρμόζετε την πεζοπορία σας σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας.

Αν ψάχνετε για ένα καλό κάμπινγκ για διανυκτέρευση, κατευθυνθείτε βορειοανατολικά λίγο πιο πέρα ​​και θα φτάσετε στο Cook Forest State Park.

Η φυσική περιοχή του Καθεδρικού Δάσους είναι ένα άλλο εθνικό φυσικό ορόσημο. Περιέχει το μεγαλύτερο παλιό δάσος ανάπτυξης της Πενσυλβάνια. Είναι μια ιερή εμπειρία να περπατάς πάνω στις μαλακές πεσμένες βελόνες του ανατολικού κώνειου και της ανατολικής λευκής πεύκης εκατοντάδων ετών.

Στη βάση της Φυσικής Περιοχής υπάρχει μια ποικιλία από χώρους για πικνίκ, καθώς και ένα κέντρο πληροφοριών. Ένα μεγάλο κάμπινγκ και ένας πύργος πυρκαγιάς είναι επίσης διασκεδαστικά χαρακτηριστικά.

Τα Laurel Highlands απλώνονται νότια και ανατολικά του Πίτσμπουργκ.

Έχουμε διασχίσει μεγάλο μέρος των Laurel Highlands και υπάρχει άφθονη πεζοπορία και γενική υπαίθρια απόλαυση σε αυτή τη χώρα των θαυμάτων. Εδώ είναι μόνο μερικά μέρη που συνιστώ ανεπιφύλακτα.

Το Bear Run Nature Reserve παρέχει έξι καλά σηματοδοτημένα μονοπάτια μήκους από 1 έως 12 μίλια.

Διασχίστε σήραγγες από ροδόδεντρο, περάστε γέφυρες πάνω από ορμητικά νερά, εξερευνήστε βραχώδεις σχηματισμούς και απολαύστε την ποικιλία της φυτικής ζωής.

Κάντε κλικ εδώ για να κάνετε μια εικονική βόλτα στο Bear Run και θα σας συναντήσω στο overlook!

Ένα άλλο εξαιρετικό μέρος για να απολαύσετε ένα διανυκτέρευση κάμπινγκ είναι το Laurel Hill State Park.

Το Hemlock Trail σας καθοδηγεί κατά μήκος του Laurel Hill Creek σε μια μικρή αλλά μαγευτική θέση από παλιά ανατολικά κώνεια.

Το φωτογενές Jones Mill Run Dam κατασκευάστηκε από το CCC μαζί με πολλά άλλα παλιά κτίρια κατασκήνωσης που θα δείτε στην περιπέτειά σας.

Το Laurel Hill έχει επίσης την ωραιότερη παραλία και τον περιβάλλοντα χώρο για πικνίκ από οποιοδήποτε κρατικό πάρκο που έχω επισκεφτεί μέχρι στιγμής.

Αν ψάχνετε για μια εμπειρία άγριας φύσης λίγες ώρες από το σπίτι, μην κοιτάξετε πέρα ​​από το βόρειο-κεντρικό τμήμα της πολιτείας .

Η στάθμευση κατά τη διάρκεια της νύχτας δεν επιτρέπεται σε απομακρυσμένες περιοχές λόγω των χοιροειδών που μασούν τις γραμμές των φρένων. Η σήμανση του μονοπατιού θα σας ενημερώσει ότι πιθανότατα θα συναντήσετε κροταλίες ξυλείας και ότι δεν πρέπει να ονομάσετε την άλκη.

Υπάρχουν πολλά κρατικά πάρκα σε αυτήν την περιοχή με τις τυπικές ανέσεις σας, αλλά αυτά τα πιο απομακρυσμένα μονοπάτια είναι εκεί όπου ο Paul και εγώ συνειδητοποιήσαμε την αγάπη μας για το backpacking.

Απολαύστε αυτό το άρθρο από το The Trek που επισημαίνει το μονοπάτι του Μέλανα Δρυμού, μια θηλιά μήκους 43 μιλίων.

Ένα άλλο άρθρο του Trek περιλαμβάνει το Loyalsock Hiking Trail , ένα γραμμικό μονοπάτι 60 μιλίων με μεγάλη ποικιλία και πρόκληση.

Διασχίζει πολλές γραφικές όψεις και καταρράκτες, καταλήγοντας κοντά στο World’s End State Park.

Το Alpine Club of Williamsport διατηρεί αυτό το μονοπάτι και πουλά έναν λεπτομερή οδηγό μονοπατιών με χάρτες της περιοχής.

Είναι σημαντικό να εκτιμούμε τους αφοσιωμένους ανθρώπους και τις ομάδες που φροντίζουν για τα μονοπάτια μας.

Εάν ζείτε στην PA, ελπίζω να μπορέσατε να βρείτε μερικές ιδέες για τις επερχόμενες περιπέτειές σας. Δεν χρειάζεται να κάνετε πεζοπορία στο μονοπάτι των Appalachian ή ακόμα και στο σακίδιο για να μπορέσετε να απολαύσετε την ομορφιά γύρω σας. Αναζητήστε το δικό σας, Nature Cure!

Ποια είναι μερικά από τα αγαπημένα σας μονοπάτια ή πάρκα για να επισκεφτείτε; Σας φαίνεται ενδιαφέρουσα κάποια από τις προτάσεις που έθεσα; Τι είδους πεζοπορίες απολαμβάνετε; Σας αρέσει να πηγαίνετε μόνοι σας ή να φέρετε έναν φίλο;

Previous Post Next Post