Οι συνταξιούχοι Titans τρέχουν πίσω και ο αστέρας του USC LenDale White μιλάει για καρδιακή προσβολή “χήρας”

Ο ed Tennessee Titans που τρέχει πίσω και ο κορυφαίος του USC LenDale White μιλάει για την καρδιακή προσβολή που υπέστη σε ηλικία 34 ετών το 2019, αναφερόμενος στη δοκιμασία ως «δημιουργός χήρων».

«Η [αριστερή πρόσθια κατιούσα αρτηρία μου] ήταν βουλωμένη και έπρεπε να κάνω δύο στάσεις στην καρδιά μου για να μπορέσει να ρέει ξανά το αίμα μου», είπε στο podcast «I Am Athlete». «Λέγεται «χήρα-κατασκευαστής» γιατί πραγματικά δεν πρέπει να το κάνεις πίσω από αυτό».

Τώρα, στα 38, ο White έχει ανανεωμένο ενδιαφέρον για την υγιεινή ζωή μετά από χρόνια κακής φυσικής κατάστασης και, όπως είπε στους Los Angeles Times το 2017, προβλήματα με τον εθισμό στο Vicodin, την κατάθλιψη και περίπου 20 ή 30 αδιάγνωστα εγκεφαλικά επεισόδια.

«Φοβήθηκα τόσο πολύ», είπε στο podcast, με οικοδεσπότη τον συνταξιούχο δέκτη του NFL Brandon Marshall και τον πρώην συμπαίκτη του White στους Titans, Pacman Jones. «Όταν είσαι 34 και πάθεις καρδιακή προσβολή, αυτό πρέπει να αλλάξει τη ζωή σου για πάντα. Το φυσικό πρέπει να αλλάξει. Σίγουρα προπονούμαι κάθε μέρα τώρα – και μισώ τη γυμναστική.

«Έδωσα στα σκυλιά 1.000 γιάρδες και κάπνιζα κους [μαριχουάνα] κάθε μέρα και δεν έκανα ποτέ γυμναστική, οκλαδόν, τίποτα. Το να πάω εκεί μέσα και να λέω, «Πρέπει να κάνω οκλαδόν τώρα για πλάκα», δεν είναι — ξέρεις. Αλλά s****, όταν θέλεις να σώσεις τη ζωή σου, ναι, είμαι οκλαδόν όλη μέρα».

“Όταν είσαι 34 και πάθεις καρδιακή προσβολή, αυτό αλλάζει τη ζωή σου για πάντα. Σίγουρα προπονούμαι τώρα.”

Ο πρώην Titans RB LenDale White μιλά για τη στιγμή που άλλαξε τη ζωή του για πάντα 🙏🏾

Παρακολουθήστε & Εγγραφείτε 📺 → https://t.co/vCkGEUSFcX pic.twitter.com/OnIOzp98hL — I AM ATHLETE (@IAMATHLETEpod) 20 Φεβρουαρίου 2023

Οι συνταξιούχοι Tennessee Titans που επιστρέφουν και ο κορυφαίος του USC LenDale White μιλάει για την καρδιακή προσβολή που υπέστη σε ηλικία 34 ετών το 2019, αναφερόμενος στη δοκιμασία ως «δημιουργός χήρων». «Η [αριστερή πρόσθια κατιούσα αρτηρία] μου ήταν βουλωμένη και έπρεπε να κάνω δύο στάσεις στην καρδιά μου για να μπορέσει να ρέει ξανά το αίμα μου», είπε στο podcast «I Am Athlete».

Συνεργαζόμενος με τους νικητές του Heisman, Reggie Bush και Matt Leinart στο USC, ο White θα γινόταν αστέρι για τους Trojans, σπεύδοντας για περισσότερα από 1.000 γιάρδες το 2004 και το 2005, ενώ κέρδισε παναμερικανικές διακρίσεις

Συνεργαζόμενος με τους νικητές του Heisman, Reggie Bush και Matt Leinart στο USC, ο White θα γινόταν αστέρι για τους Trojans, σπεύδοντας για περισσότερα από 1.000 γιάρδες το 2004 και το 2005, ενώ κέρδισε παναμερικανικές διακρίσεις.

Το USC έπεσε στο Τέξας στο Rose Bowl του 2006 στο τέλος της σεζόν του 2005, και αργότερα ο εθνικός τίτλος του 2004 εκκενώθηκε λόγω παραβιάσεων του NCAA.

Ο White θα γινόταν επαγγελματίας μετά από εκείνη τη διάσημη ήττα από τους Longhorns στο Rose Bowl, αλλά η καριέρα του στο NFL μαστιζόταν από προβλήματα βάρους και τραυματισμών. Αν και αναφέρθηκε στις 235 λίβρες, πιστεύεται ότι ήταν πολύ πιο βαρύς κατά καιρούς.

Θα έπεφτε στα 229 για τη σεζόν του 2009, αφού ομολογουμένως έκοψε την τεκίλα από τη διατροφή του, αλλά ο White έχασε τα ρέστα καθώς ο speedster Chris Johnson άνθισε σε έναν από τους κορυφαίους παίκτες του NFL.

Ο White θα ανταλλάχτηκε στους Seattle Seahawks το 2010, όταν επανενώθηκε με τον πρώην προπονητή του στο USC, Pete Carroll, αλλά φέρεται να απέτυχε σε τεστ ναρκωτικών σύντομα μετά και αφέθηκε ελεύθερος πριν από τη σεζόν.

Στη συνέχεια υπέγραψε διετές συμβόλαιο με τους Broncos, αλλά ο ντόπιος του Ντένβερ έσκισε τον αχίλλειό του και αργότερα αφέθηκε ελεύθερος.

Previous Post Next Post