Η Miley Cyrus μόλις δήλωσε (μέσω μουσικού βίντεο) ότι η προπόνηση δύναμης είναι αγάπη για τον εαυτό

είναι η Olivia Newton-John που παίρνει “σωματική” ή OK Πήγαινε ανάμεσα σε διαδρόμους, δεν υπάρχει έλλειψη είτε η Olivia Newton-John γίνεται “σωματική” ή OK Πήγαινε ανάμεσα σε διαδρόμους, δεν υπάρχει έλλειψη μουσικών βίντεο με μοτίβα άσκησης . Αλλά η προπόνηση δύναμης της Miley Cyrus στο βίντεο για τη νέα της επιτυχία “Flowers” οδήγησε το θέμα της προπόνησης σε ένα πολύ πιο ουσιαστικό μέρος.

Το “Flowers” είναι ένας ύμνος αγάπης για τον εαυτό του, στον οποίο η Cyrus δηλώνει ότι η ντίσκο ξεπερνά την ικανότητά της να είναι ικανοποιητικός σύντροφος της ζωής της. Το ρεφρέν έχει να κάνει με το πώς «μπορώ να αγοράσω λουλούδια στον εαυτό μου» και «μπορώ να πάρω τον εαυτό μου να χορεύω», λέγοντας τελικά, «Μπορώ να με αγαπήσω καλύτερα από εσένα». Μερικοί πιστεύουν ότι είναι μια επίπληξη για τον πρώην σύζυγό του Liam Hemsworth, που αναποδογυρίζει το τραγούδι του γάμου τους —«When I Was Your Man» του Bruno Mars — στο head line-line, αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία (διαδικτυακής συνωμοσίας).

Στο βίντεο, η Cyrus χορεύει σε ένα σπίτι φορώντας ένα χρυσό μπαλάκι με κουκούλα και τελικά ρίχνει το φόρεμα για να κάνει μια βουτιά στην πισίνα φορώντας τα μαύρα εσώρουχά της. Στη συνέχεια, ξεκινά μια πλήρη προπόνηση δίπλα στην πισίνα. Και ενώ η ρουτίνα περιλαμβάνει πολλές λήψεις της Miley, ναι, να φοράει τα εσώρουχά της, είναι στην πραγματικότητα μια αρκετά εμπεριστατωμένη ρουτίνα προπόνησης που φαίνεται να αφορά κάτι περισσότερο από την απλή επίδειξη του σώματός της.

Γιατί ο Cyrus δεν φαίνεται απλώς σβέλτος και σέξι στην προπόνηση. Φαίνεται συγκεντρωμένη, αποφασισμένη και δυνατή.

Μέρος αυτού που κάνει το τμήμα να ξεχωρίζει είναι το πόσο λεπτομερές είναι. Ο Cyrus ξεκινά με ένα ζευγάρι σχοινιά μάχης σε μια άσκηση κυματιστών κυμάτων, η οποία είναι μια προπόνηση καρδιο-δυναμικής για ολόκληρο το σώμα. Γρυγίζει και κάποια στιγμή φαίνεται να βγάζει μια κραυγή ενώ διατηρεί την κίνηση. Ενώ κάνει pushups με λωρίδες spiderman και στη συνέχεια κινήσεις γονάτων με ταινίες, σκάβει βαθιά, συντονίζοντας εμφανώς την αναπνοή της με την κίνηση. Σε ένα σκυλί πουλί, κινείται με πρόθεση και έλεγχο. Όλη την ώρα τραγουδάει για να γράφει το όνομά της στην άμμο και να κρατά το δικό της χέρι, πριν τελειώσει την προπόνησή της και κολυμπήσει σε έναν παιχνιδιάρικο και πολύ σχετικό χαρούμενο χορό.

Σχετικές ιστορίες

Αυτές δεν είναι σέξι κινήσεις με ποδήλατο a la Ariana Grande. Αυτό είναι κατ ‘ευθείαν προπόνηση δύναμης και HIIT. Τι στο καλό κάνουν σε ένα μουσικό βίντεο;

Ίσως ο Cyrus τους συμπεριέλαβε για να κάνει τη σύνδεση μεταξύ φυσικής κατάστασης και αγάπης προς τον εαυτό. Επιδεικνύει το σώμα της, αλλά και όλη τη σκληρή δουλειά που βάζει για να κάνει αυτά τα κέρδη. Γίνεται πιο δυνατή σωματικά την ίδια στιγμή που δηλώνει τη συναισθηματική της δύναμη και επάρκεια. Είναι γνωστό ότι η προπόνηση δύναμης χτίζει τη δύναμη του εγκεφάλου. Αλλά ίσως λέει ότι χτίζει κάτι στην ψυχή σου, αλλά και στην καρδιά σου.

Είναι σαφές ότι για τη Miley, και ίσως για εσάς, το να δυναμώνετε είναι αγάπη για τον εαυτό σας.

Θέλετε να κάνετε τη δική σας προπόνηση εμπνευσμένη από τα «Λουλούδια»; Εδώ είναι οι βασικές κινήσεις που μπορείτε να κάνετε στο σπίτι, με την ευγενική προσφορά της εταιρείας διαδραστικών καθρεφτών γυμναστικής Fiture.

1. Ορειβάτες: 3 σετ των 16 επαναλήψεων.

2. Ανυψώσεις ισχίων: 3 σετ των 16 επαναλήψεων. (Για να γίνει αυτό πιο δύσκολο, τοποθετήστε αλτήρες στους γοφούς σας.)

3. Σπάιντερμαν push-ups: 3 σετ των 12 επαναλήψεων.

4. Lunge with knee drive hop: 4 σετ των 10 επαναλήψεων συνολικά (2 σετ ανά πλευρά).

5. Σκύλος σανίδα πουλιού: 3 σετ των 12 επαναλήψεων (εναλλασσόμενες πλευρές), κρατήστε το για 3 έως 5 δευτερόλεπτα κάθε φορά.

Η Intel Wellness που χρειάζεστε—Χωρίς το BS Δεν εγγραφείτε σήμερα για να λαμβάνετε τις τελευταίες (και καλύτερες) ειδήσεις ευεξίας και τις εγκεκριμένες από τους ειδικούς συμβουλές απευθείας στα εισερχόμενά σας. Εισάγετε ηλεκτρονική διεύθυνση

Previous Post Next Post