Η παγκόσμια εκδήλωση πεζοπορίας μεγαλώνει

Η ANDER πρόκειται να επεκταθεί στις ΗΠΑ με νέες συνεργασίες με επωνυμίες, ξεκινώντας με μια δεύτερη δόση της περιπέτειας Big Bear Lake.

Σχεδιασμένο τόσο για αρχάριους όσο και για προχωρημένους πεζοπόρους, το HIGHLANDER ιδρύθηκε στην Κροατία το 2017 όταν τρεις φίλοι αποφάσισαν να μοιραστούν την αγάπη και το πάθος τους για την πεζοπορία μεγάλων αποστάσεων και έκτοτε κέρδισε παγκόσμια αναγνώριση για τις απαράμιλλες εμπειρίες πεζοπορίας. Με περισσότερες από 100 εκδηλώσεις σε περισσότερες από 20 διαφορετικές χώρες, το HIGHLANDER έχει γίνει μια περιπέτεια για όσους θέλουν να εξερευνήσουν μερικά από τα πιο εντυπωσιακά τοπία σε όλο τον κόσμο.

Η HIGHLANDER, η κορυφαία παγκόσμια σειρά εκδηλώσεων πεζοπορίας μεγάλων αποστάσεων, ανακοινώνει τη συνεχιζόμενη επέκταση στις ΗΠΑ το 2023 με την επιστροφή του Big Bear Lake Adventure, παρέχοντας στους συμμετέχοντες την ευκαιρία να εξερευνήσουν τα συναρπαστικά απόκοσμα τοπία του φυσικού θαύματος της Καλιφόρνια. Μετά την επιτυχία της εναρκτήριας εκδήλωσης στις ΗΠΑ το 2022, ο Εθνικός Δρυμός του Σαν Μπερναρντίνο θα φιλοξενήσει και πάλι το ταξίδι παγκόσμιας κλάσης από τις 24 έως τις 28 Μαΐου 2023, προσφέροντας στους πεζοπόρους μια υπαίθρια εμπειρία χωρίς προβλήματα, που θα αλλάξει τη ζωή.

«Αυτή είναι μόνο η αρχή για εμάς καθώς συνεχίζουμε να επεκτείνουμε το αποτύπωμά μας στην αγορά των ΗΠΑ και επιστρέφουμε στα καταπράσινα δάση, τις χιονισμένες βουνοκορφές και τα γραφικά λιβάδια της λίμνης Big Bear το 2023», δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος της HIGHLANDER, Jurica Barac. . «Δεσμευόμαστε να κάνουμε τις εμπειρίες πεζοπορίας του HIGHLANDER εφικτές και πιο προσιτές από ποτέ, βελτιώνοντας παράλληλα τις ζωές των συμμετεχόντων μας και φέρνοντας μεταμορφωτικές εμπειρίες σε περισσότερους ανθρώπους, σε περισσότερα μέρη».

Με έμφαση στη δημιουργία ενός βέλτιστου περιβάλλοντος για αυτο-ανακάλυψη, το HIGHLANDER βοηθά τους συμμετέχοντες να φύγουν με μια αίσθηση επιτυχίας, φώτισης και μια νέα προοπτική για τη ζωή. Σε μια προσπάθεια να κάνει το ταξίδι ακόμα πιο προσιτό και χωρίς άγχος, η HIGHLANDER έχει δημιουργήσει συνεργασίες με την Spot Insurance και τη RightOnTrek, παρέχοντας στους συμμετέχοντες ασφάλιση χωρίς επιπλέον κόστος και επιτρέποντάς τους να νοικιάσουν εύκολα όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό. Φέτος, συνεργάστηκαν επίσης με την εταιρεία με έδρα την Κροατία, Podravka, για να παρέχουν στους συμμετέχοντες θρεπτικά γεύματα κατά τη διάρκεια όλων των πεζοποριών στις ΗΠΑ. Αυτές οι συνεργασίες επιτρέπουν στο HIGHLANDER να προσφέρει μια πλήρως καθηλωτική και ξέγνοιαστη εμπειρία για όλους τους συμμετέχοντες.

Το HIGHLANDER έχει σχεδιαστεί για όλα τα επίπεδα πεζοπόρου, με τρεις διαφορετικές μορφές για να διαλέξετε: Hercules, ένα ταξίδι 60 μιλίων (περίπου) πέντε ημερών. Πήγασος, ένα ταξίδι 30 μιλίων (περίπου) τριών ημερών. και Orion? μια περιπέτεια Σαββατοκύριακου 15 μιλίων (περίπου). Κατά τη διάρκεια της ημέρας, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να αποσυνδεθούν πλήρως, να βυθιστούν στη φύση και να ενσαρκώσουν τη σωματική και ψυχική ανθεκτικότητα καθώς περπατούν μέσα από εκπληκτικά τοπία, αλλά είναι η νυχτερινή εμπειρία που πραγματικά ξεχωρίζει το HIGHLANDER. Με μια προσεκτικά επιμελημένη σειρά δραστηριοτήτων, οι συμμετέχοντες συγκεντρώνονται για να συνδεθούν, να χαλαρώσουν και να κάνουν νέους φίλους κάτω από τα αστέρια. Από τον ύπνο κάτω από τον ανοιχτό ουρανό μέχρι την πλήρη βύθιση στη φύση, το HIGHLANDER προσφέρει μια απόκοσμη εμπειρία που θα μείνει στους συμμετέχοντες πολύ καιρό μετά το τέλος του ταξιδιού τους. Έχοντας φροντίσει τα πάντα, από εξοπλισμό μέχρι έμπειρους οδηγούς, οι συμμετέχοντες μπορούν να επικεντρωθούν αποκλειστικά στο ταξίδι που θα ακολουθήσουν, αφήνοντας πίσω όλες τις ανησυχίες τους.

Το Big Bear Lake Adventure είναι το πρώτο από τα πολλά γεγονότα HIGHLANDER φέτος στις ΗΠΑ, επιπλέον των προγραμματισμένων εκδηλώσεων στο Ηνωμένο Βασίλειο, Βοσνία-Ερζεγοβίνη, Κροατία, Γεωργία, Ιταλία, Μαυροβούνιο, Βόρεια Μακεδονία, Σερβία, Ισπανία, Σλοβενία ​​και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Το HIGHLANDER δεσμεύεται για τη βιωσιμότητα και δίνει προτεραιότητα στην εκπαίδευση των συμμετεχόντων του σχετικά με το πώς να διαφυλάξουν αποτελεσματικά τη φύση για τις μελλοντικές γενιές. Ακολουθώντας τις φιλοσοφίες Leave No Trace και Erase The Trace, η εταιρεία προωθεί υπεύθυνες και φιλικές προς το περιβάλλον πρακτικές κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, ενθαρρύνοντας τους συμμετέχοντες να φύγουν από τη φύση καλύτερα από ό,τι τη βρήκαν.

Previous Post Next Post